The Life School of Mine  eTwinning Projemiz

The Life School of Mine eTwinning Projemiz

Karaali Şehit Osman Karağlı İlkokulu 2/B Sınıf Öğretmeni Cengiz Çetin ve öğrencileri tarafından The Life School of Mine eTwinning projeleri 2021-2022 eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülmüştür.

08.05.2022 73

Proje hakkında

Somut işlemler dönemindeki akran gruplarına günümüz öğrenme yaklaşımları ile gerçek hayat becerilerini okullarımızda kazandırmaktır.

HEDEFLER

- Öğrencilerimize gerçek öğrenme ortamları oluşturmak ve gerçek hayat tecrübeleri kazanmalarını yardımcı olmak

-Çağımız yenilikçi yöntem ve tekniklerini derslerimize aktif kullanmak

-Akran öğrenciler arasında pozitif iletişim becerileri geliştirmek

-Öğrenciler arasında işbirliği ve paylaşmayı artıracak etkinlikler düzenlemek

ÇALIŞMA SÜRECI

Tüm proje ortaklarımızla, projemizin çalışma süreci ve hedefleri konusunda görüş birliğine varıldıktan sonra yaygınlaştırma çalışmalarına başlanacaktır. Projemiz sekiz ay sürecek olup her ay bir tema üzerinde çalışılacaktır. Projemiz öncesinde ve sonrasında yapılacak değerlendirmeler ile başlangıç, süreç ve sonuç değerlendirmeleri yapılacaktır. Projemize gönüllü öğrencilerin katılması sağlanacak olup, proje süresince her ay düzenli olarak çevrimiçi webinarlar yapılması planlanmaktadır. Tüm ortaklara eşit şekilde görev paylaşımı yapılacak olup, proje planında açıkça görev paylaşımı ve zaman çizelgesi belirtilecektir.08-05-202208-05-202208-05-202208-05-202208-05-2022