HER (Sağlıklı Zihinler + Eşitlik + Saygı = Mutlu Çocuklar)

05.12.2019 372

HER (Sağlıklı Zihinler + Eşitlik + Saygı = Mutlu Çocuklar)

PROJE AMAÇLARI

1-21. yüzyıl toplumunda, yürütülen hareketlilikler ve iyi öğretmenlik uygulamalarının değişimi öğrenmeyi uygulamak, fikirleri paylaşmak ve projeler geliştirmek için kilit bir faktör olduğu düşüncesini benimsemek

2-   Öğretmenlik mesleğinin prestijini devam ettirmek/ geliştirmek.

3- Erken Çocukluk Eğitiminin her düzeyi için kapsamlı ve uygun pedagojik çerçeveler geliştirmek.

4- Erken yaşta eğitiminin diğer eğitim seviyelerine aktarımının faydalarını kesin bir şekilde belirtmek.

5- Avrupa Kültür Mirasını çocuklara aktarmak, (Tarih, Müzik, Sanat, Yemek ...) ortak değerler hakkında farkındalık yaratmak ve Avrupa'ya ait olma duygusunu güçlendirmek.

6- Sınıftaki Çeşitlilik Dikkat Planına ve erken yaş eğitimde karşımıza çıkan göçmenlerin gerçekliğine değer vermek.

7-Sağlıklı davranış seçimini destekleyerek Öğrencilerin bu yaşlarda daha sık görülen sağlık riskleriyle yüzleşmelerini sağlamak, ve bu konuda yeteneklerinin gelişimine katkıda bulunmak.

8- Kişisel ve sosyal gelişimi destekleyen stratejilerle, öğrencide kendisi ve başkalarının duyguları hakkında farkındalık yaratmasını sağlacak ve duygularını nasıl düzenleyeceğini öğreneceği beceriler geliştirmek

PROJEMİZİN SİTESİ

05-12-201905-12-201905-12-201905-12-201905-12-2019